fbpx

Dinotarra on 100% suomalainen yritys. ILMAINEN TOIMITUS!

Tarrat omalla logolla

Tilaa nyt yrityksellesi

TARRAT OMALLA LOGOLLA

Tarrat omalla logolla ovat helppo tapa lisätä yrityksesi tai yhdistyksesi näkyvyyttä. Tarrat ovat kuin pieniä liikkuvia mainoksia. Tarrat kohottavat myös brändisi imagoa, ja siksi kannattaakin panostaa laadukkaisiin tarroihin. Mitä laadukkaampi tarra, sen todennäköisemmin tarra menee myös käyttöön!

Tarrat ovat kustannustehokas tapa levittää yrityksesi tai yhdistyksesi sanomaa esimerkiksi tapahtumissa ja messuilla. Tarrojen käyttäminen on myös asiakkaiden tapa liittää itsensä osaksi yrityksesi tai yhdistyksesi brändiä.

Kuinka tilaan tarrat? - Helppoa!

1. Valitse haluamasi tarra

2. Valitse kappalemäärä sekä koko

3. Liitä tilaukseen oma kuvasi

4. Hyväksy vedos

5. Vastaanota kustomoidut tarrat

Dinotarra on kotimainen tarrakauppa, joka suunnittelee ja valmistaa erilaisia
tarroja niin yksityishenkilöiden kuin yritysten käyttöön.

Voit tilata tarran omalla kuvalla tai logolla helposti verkkokaupastamme!
Valikoimastamme löydät myös valmiita tarroja.

Tilaa tarrat kotimaisesta tarrakaupasta!

Tarroista piristystä arkeen

Tarrat tuovat iloa arkeen. Tässä muutama idea, mihin voisit omia tarroja käyttää 🥳

Dinotarra.fi

Tervetuloa tarrakauppaamme, missä luomme kustomoituja tarroja juuri sinun omilla kuvillasi ja logoillasi! Tiedämme, että henkilökohtaisuus on tärkeää, ja siksi tarrojamme voi tilata aina omilla ainutlaatuisilla suunnitelmilla.

Valikoimamme sisältää kolme erilaista tuotevaihtoehtoa: pyöreä, neliö ja muotoon leikattu. Pyöreissä ja neliönmuotoisissa tarroissa taustaa jää näkyviin, kun taas muotoon leikatut tarrat leikataan kohteen mukaan, jolloin niissä ei ole ylimääräistä taustaa. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon tarpeesi mukaan.

Tilaaminen

Tilausprosessimme on helppo ja nopea. Voit lähettää meille oman kuvan tai logon, jota haluat käyttää tarroissa. Valitse haluamasi tuotevaihtoehto ja tarvitsemasi kappalemäärä. Hyväksy vedos sivuillamme (lähetämme sinulle sähköpostin kun vedos on valmis), jonka jälkeen voit nostaa jalat pöydälle ja jäädä odottamaan toimitusta!

Liity tarrakauppamme asiakkaiden joukkoon ja anna luovuutesi puhjeta kukkaan omilla kustomoiduilla tarroillasi. Tilaa tänään laadukkaat, henkilökohtaiset tarrat, jotka erottuvat joukosta!

Scroll to Top